Vaak wordt onderschat hoe belangrijk verlichting in een interieur of op een werkplek is.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Verlichting is de basis voor comfortabel wonen en werken en gaat veel verder dan alleen centrale lichtpunten of leuke armaturen plaatsen.

Ik kijk naar architectuur en zorg voor een goede balans tussen sfeer, basis en functionele verlichting. Dit alles verwerk ik in een lichtplan. Verder bestaat een lichtplan uit een plattegrond met daarin getekend de verlichtingspunten en het type armaturen. De voorgestelde armaturen en technische gegevens verwerk ik in een apart plan genoemd; verlichtingsplan.

Hieronder heb ik een aantal pakketten samengesteld zodat je een idee hebt welke mogelijkheden er zijn.

Heb je belangstelling?  Of heb je een ander project of een situatie welke niet bij onderstaande mogelijkheden staat?

Kijk hieronder voor een overzicht van verschillende pakketten! Of kijk bij tarieven voor meer informatie over verschillende pakketten. 

Neem contact met me op en vraag gerust naar de andere mogelijkheden.

Uitgewerkt lichtplan voor 1 ruimte
  • Kennismaking op locatie
  • Moodboard
  • Verlichtingsplan
  • Overzicht van specificaties 
  • Uitgewerkt plan zodat de aannemer/ elektricien meteen aan de slag kunnen


€285,- per ruimteOok voor kleine zakelijke projecten zoals horeca, schoonheidssalon en kantoor maak ik graag creatieve maar ook functionele lichtplannen. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Lichtadvies voor een verbouwing, renovatie, nieuwbouw of op maat

Ga je verbouwen renoveren of nieuwbouwen? Dan moet in een vroeg stadium de lichtpunten al bepaald worden en is een goed doordacht lichtplan essentieel. Met dit lichtplan hebben de elektricien en aannemer een leidraad voor een Electra plan. Om een lichtplan optimaal te maken is het aan te raden om van tevoren ook al over na te denken hoe het interieur en de keuken indeling eruit gaat zien. Het lichtplan kan ik dan aanpassen aan de gewenste opstelling.

Ook kan ik een advies op maat voor je samenstellen. Maak gerust een afspraak met me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 •          Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp van één ruimte, inclusief 21% BTW.

•          reiskosten binnen een straal van 30 km, daarbuiten wordt een vergoeding van €0,21 per km berekend en een reistijd vergoeding.

•          Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Wel wordt een evt. kilometervergoeding en reistijdvergoeding in rekening gebracht.

•          Mocht er toch nog meer behoefte zijn aan adviestijd buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, dan zal dit in rekening worden gebracht aan de opdrachtgever.