Meestal ben je je er niet van bewust van het effect van kleur op je gemoedstoestand. Toch is kleur van zeer grote invloed op hoe je je voelt in een ruimte.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Elke kleur staat voor een bepaalde emotie. Zo staat blauw bijvoorbeeld voor rust en oranje voor warm. Het is dus heel prettig om kleur toe te voegen in een ruimte. Ook kun je met kleur een ruimte groter laten lijken of juist weer kleiner, hoger of lager enzovoort. Je kunt met kleur heel veel bereiken. Daarom vind ik het heel prettig om kleuren te gebruiken in mijn interieurplannen. De exacte kleur bepalen doe ik het liefst op locatie. Dit omdat kleur op elke plek, bij verschillende lichtinval en in elke ruimte anders uitvalt. 

Kleur advies op locatie

Wil je een snelle make- over van een ruimte. Dan kun je met een nieuwe kleur al heel wat bereiken. Kom je er niet uit welke kleur het moet worden. Of heb je zelf al een kleur in gedachten, maar weet je niet goed op welke muur. Dan kom ik graag op de betreffende locatie om de juiste kleur(en) uit te zoeken en te beoordelen.

Vanaf €125,-

•          Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp van één ruimte, inclusief 21% BTW.

•          reiskosten binnen een straal van 30 km, daarbuiten wordt een vergoeding van € 0,21 per km berekend en een reistijd vergoeding.

•          Een intakegesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Wel wordt een evt. kilometervergoeding en reistijdvergoeding in rekening gebracht.

•          Mocht er toch nog meer behoefte zijn aan adviestijd buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, dan zal dit in rekening worden gebracht aan de opdrachtgever.