Ingevuld? Stuur het bestand naar info@biancameekes.nl

Heb je liever een onlineadvies dan is dat uiteraard ook mogelijk! Je kan kiezen uit één van de standaardpakketten maar ik kan ook een op maat advies samenstellen. Het is maar net wat je behoefte is en wat je vragen zijn.  Je kan het zo gek maken als je zelf wil.  Alles is online wel mogelijk, alleen het contact en een kleuradvies zal anders zijn omdat ik de exacte kleuren niet bij je thuis kan beoordelen. Je krijgt dan een advies met stalen thuisgestuurd. Waarmee je zelf kan bepalen of dit de juiste kleuren zijn.


Werkwijze online advies: 

· Telefonisch of per mail maken we kennis en bespreken we wat jouw wensen en vragen zijn.

· Na dit gesprek mail ik je een vrijblijvende offerte. Wanneer deze akkoord is, ga ik aan de slag.

· Je krijgt van mij via de mail huiswerk. Dit zal bestaan uit onder andere een vragenlijst, een plattegrond op maat en een aantal foto’s van de betreffende ruimte.

· Als ik jouw huiswerk terug heb, laat ik mijn creatieve kijk erop los en maak ik voor jou een plan op maat.

· Mijn ideeën en een concept stuur ik je per mail. Zodat je deze rustig kan bekijken. We maken een afspraak per telefoon, mail of videobellen en bespreken het plan. Eventueel stel ik het plan daarna nog één keer bij.

· Als alles naar wens is krijg je het hele uitgewerkte plan met de eventuele stalen opgestuurd per post. En dan kan een professional of jijzelf lekker aan de slag!


Open chat